Training

In bedrijf is uw grootste asset uw werknemersbestand. Want zonder hen gebeurd er weinig.... Door uw medewerkers optimaal voor te bereiden op hun taken krijgt u het meeste rendement. Dit kunt u doen door regelmatig en gericht uw medewerkers te trainen. Laat hun, in hun kracht en met plezier, hun mogelijkheden en grenzen verkennen en waar mogelijk verleggen. Als BonDuCation bieden wij u daarvoor diverse opties aan. Door onze opzet en de unieke locatie met bijbehorende mogelijkheden is dit een training waar nog lang over wordt nagepraat. Een paar mogelijkheden staan hieronder, maar de lijst met trainingen is bijna eindeloos. Interesse? In een persoonlijk gesprek gaan wij graag in op de behoefte van en mogelijkheden voor uw bedrijf. Immers, elk bedrijf en elke medewerker is anders.  

Pairing

Team Building


De organisatie is gegroeid. Daardoor de verschillende afdelingen wat van elkaar vervreemd. Komt dit bekend voor? In de cursus pairing worden de afdelingen actief bij elkaars werk betrokken. Doel is om de concurrerende afdelingen weer 1 bedrijf maken. Door leuke, lastige en soms uitdagende oefeningen. Resultaat: een TEAM. Duur 2 tot 3 dagen.

Presentation skills

Deze training is bedoeld voor iedereen die zowel zakelijk als privé presentaties geeft, PowerPoint presentaties gebruikt of presenteren aantrekkelijker en professioneler wil maken.

In deze training leer je op een leuke en interactieve manier de kunst van het presenteren. De duur van deze training is 2,5 tot 3 dagen. De trainingsdagen duren van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Naemdag® Bonaire

Merkontwerp- en naamcreatiebureau Naem realiseert voor u een intensieve workshop merknaamcreatie met een gegarandeerd eindresultaat. Voor uw mensen is het een uniek trainingsavontuur. De mix van brainstormen en nadenken over merknamen op het hoogste niveau is van blijvende waarde. Maar het mooiste van de Naemdag® Bonaire is dat de nieuwe naam, slogan of concept uit eigen gelederen voortkomt. Dichter bij de essentie kun je niet komen. Deze workshop duurt 2 dagen.

Nee, geen survival. Maar wel een actieve training. Bonaire leent zich voor watersporten, zeker een onderdeel van deze cursus. Maar ook koken, communiceren en verkennen. Een leuke, leerzame opleiding waarbij het team wordt gesmeed. De duur van deze training is 2 tot 3 dagen, afhankelijk van de grote van de groep. 

Inspirerend leiderschap

Veel deelnemers aan dit programma zijn vanuit inhoudelijk deskundigheid doorgegroeid naar een leidinggevende functie. Leiderschap is echter een vak Dit ontwikkelings-programma geeft een inspirerende en zingevende impuls, waarmee het gehele interactienetwerk naar een hoger niveau wordt getild . Dit is een weekprogramma