Incentive, bedrijf- en groepsreizen 

op Bonaire

BonDuCation is in 2014 gestart met het regelen en verzorgen van incentive reizen naar Bonaire. In beginsel gericht op het behalen van een duikbrevet met een in-compagnie training. Inmiddels regelt en verzorgd BonDuCation incentive's, bedrijfsreizen en/of groepsreizen vanaf 10 personen naar Bonaire met diverse thema's en mogelijkheden. Vanuit een schitterend en indien gewenst volledig exclusief af te huren landhuis waar alle benodigdheden voor een fantastische week aanwezig zijn. 

 

Waarom kiezen voor BonDuCation?

  • Persoonlijk contact. Wij zijn geen online reisbureau.
  • Maatwerk. Vooraf wordt samen met u het reisplan en doel doorgesproken en volledig uitgewerkt > u weet precies waar u aan toe bent.
  • Altijd 24/7 exclusief voor uw mensen een ervaren reisleider aanwezig (deze is op Bonaire als u aankomt) om te zorgen dat het reisplan verloopt zoals afgesproken en het uw klanten / medewerkers aan niets ontbreekt.
  • Volledig verzorgd, vol pension en indien gewenst zelfs all-inclusive
  • Ingrediënten om zelf de reis samen te stellen
  • Beproefde weekprogramma's om uit te kiezen
  • Diversiteit in trainingsaanbod met trainingsmogelijkheden op het landhuis en daarbuiten.
  • Uniek landhuis waar maximaal 22 personen kunnen verblijven.


Voor wie?

BonDuCation verzorgd sinds 2014 incentive's en groepsreizen voor groepen van 10 tot 22 personen. Met of zonder thema maar in ieder geval in een inspirerende omgeving.

 

Waar?

In het koninkrijk der Nederlanden, in een prachtige zon zekere omgeving, in een exclusief landhuis.  De plek voor een incentive / groepsreis. Een “treat” voor uw klanten of medewerkers. Hierover wordt lang nagepraat!

 

Wat kan er?

De heen- en terugreis, accommodatie en transfers zijn een vast onderdeel van de incentive / groepsreis. Daarnaast hebben wij voor u een menukaart samengesteld. Hieruit kunt u kiezen, wij doen de rest. Hiervan afwijken of een eigen menu samenstellen? Kan ook, we hebben een ingrediënten kaart ontwikkeld die als inspiratie kan dienen. U bepaald de inhoud.

 

Verzorging?

De incentive / groepsreis is op basis van vol pension maar kan ook all-inclusive, het is aan u. In principe gaat er altijd een begeleider mee zodat u ook ter plekke geen zorgen heeft. Dit kan ook een trainer zijn. Het landhuis is onderverdeeld in ruime 2 persoons slaapkamers en heeft maximaal 22 slaapplaatsen.

 

Kosten?

 Afhankelijk van het aantal personen, de reis periode, het menu wat u heeft gekozen en/of heeft samengesteld. Voor een algemene indicatie kunt u kijken naar de richtprijzen op onze menukaart. Voor de werkelijke prijs maken we graag een offerte.